Jeg laver kager til alle, men jeg kan sagtens afsløre nogle af mine opskrifter, så i på den måde kan få min passion hjem i jeres køkken. Tag et kig nedenfor og se om der er noget du skal i køkkenet og prøve af. 

Frosting rosetter

Opskrifter

Naked cake bunde mousser
Bogstavkage

Banankage

Banankagen! Et sikkert hit blandt mange børn og kageelskere! Parres bedst med chokolade, men fungerer også virkelig godt med vaniljecreme eller bærmousse.

Blondie

Blondie

Blondien! Den lille lyse, blondinen, den med hvid chokolade! Dekadent, sej og præcis som den skal være. Her måske verdens bedste… 🙂

Brownie med saltkaramel

Brownie

Hvem elsker ikke en sej, fudgy og chewy brownie? Bagt chokolade med et lille hint af salt og så med den helt rigtige browine konsistens!

Makroncupcakes kagetapas

Makronmuffins

Sprøde udenpå og seje inden i. God sødme fra makronerne og modspil fra den mørke chokolade. Et sikkert hit blandt alle kageelskere!

Mælkesnitter

Mælkesnitter

Mælkesnitten! Ligesom dem fra butikkerne- bare meget bedre! Super nem opskrift der med fordel kan laves i rigtig god tid inden servering!

Bogstavkage

Mudcake

Chocolate mudcake. En virkelig god, næsten lidt fudgy kage, der er perfekt til at flække, og dermed ideel til at bruge i lagkager, tal- og bogstavkager. Har en dyb, intens chokoladesmag.

Oreo Cheesecakes

Oreo Cheesecake

Oreo kiks! Og cheesecake! I én og samme blanding? Med en cremet konsistens og en helt vidunderlig smag? Yaass please, can I have some more?

Sommerflirt

Super svampet vaniljekage

Super svampet vaniljekage, som virkelig er en god allround kage, der kan bruges sammen med stort set alle former for topping, det være sig både mousser, glasur, icing eller frosting!