Jeg laver kager til alle, men lige her afslører jeg nogle af mine opskrifter, så i på den måde også kan få min passion hjem i jeres køkken. Der kommer løbende nye opskrifter til, i takt med at jeg udvikler flere opskrifter. Så hold øje med siden. 

Tag et kig nedenfor og se om der er noget du skal i køkkenet og prøve af. 

Frosting rosetter Opskrifter

Opskrifter

Naked cake bunde mousser Kager Kage Festkager Opskrifter Bestillingskager
Bogstavkage Opskrifter

Banankage

Banankagen! Et sikkert hit blandt mange børn og kageelskere! Parres bedst med chokolade, men fungerer også virkelig godt med vaniljecreme eller bærmousse.

Blondie

Blondien! Den lille lyse, blondinen, den med hvid chokolade! Dekadent, sej og præcis som den skal være. Her måske verdens bedste… 🙂

Brændte mandler

Brændte mandler

Ingen jul uden brændte mandler. Især hvis man går en strøgtur i indre Kbh. Man rammes af duften år efter år – især foran Rundetårn.

Brownie

Hvem elsker ikke en sej, fudgy og chewy brownie? Bagt chokolade med et lille hint af salt og så med den helt rigtige browine konsistens!

Det-blier-godt-igen-regnbue-småkager

Det-bliver-godt-igen-regnbue-småkager

Disse småkager blev oprindeligt udbudt som en vinterferieaktivitet hos Debbielicious. Coronaen hærgede, de gængse vinterferieaktiviteter var nødsaget til at holde lukket og der var generelt

gulerodskage

Gulerodskage

Gulerodskagen! Den gode gamle klassiker!  Dengang jeg var barn og voksede op inde på Vesterbro, havde vi en Fru Madsen i opgangen. I ved, sådan

Makroncupcakes kagetapas

Makronmuffins

Sprøde udenpå og seje inden i. God sødme fra makronerne og modspil fra den mørke chokolade. Et sikkert hit blandt alle kageelskere!

Mælkesnitter Opskrifter

Mælkesnitter

Mælkesnitten! Ligesom dem fra butikkerne- bare meget bedre! Super nem opskrift der med fordel kan laves i rigtig god tid inden servering!

Milky Way Cheesecake

Lækker, blød, cremet og luftlet, lys nougat svøbt i mælkechokolade. Milky Way baren, selvfølgelig! Sådan nogle små lækkerlinger, blandet sammen med creamcheese, fløde, kiks og

Bogstavkage Opskrifter

Mudcake

Chocolate mudcake. En virkelig god, næsten lidt fudgy kage, der er perfekt til at flække, og dermed ideel til at bruge i lagkager, tal- og bogstavkager. Har en dyb, intens chokoladesmag.

No bake sund gulerodskage

No-bake gulerodskage

Ok ok, at kalde denne kage for sund er måske ikke heeelt efter bogen. For truth be told, der er ingen opskrifter på sunde kager

Oreo Cheesecake Opskrifter Cheesecakes

Oreo Cheesecake

Oreo kiks! Og cheesecake! I én og samme blanding? Med en cremet konsistens og en helt vidunderlig smag? Yaass please, can I have some more?

Ris á la mande cheesecake

Ris á la mande cheesecake

Aaaahhh, den kendte klassiker! Ris á la manden som vi spiser hvert år til jul. Nu bare som ris á la mande cheesecake i en

Sommerflirt

Super svampet vaniljekage

Super svampet vaniljekage, som virkelig er en god allround kage, der kan bruges sammen med stort set alle former for topping, det være sig både mousser, glasur, icing eller frosting!

Træstammer

Træstammer

Træstammer! Danmarks nationalkage, kan vi vel godt kalde den. Det er i hvert fald en kage, som man kan blive enige om, de godt kan lide! Og opskriften finder du lige her.