Hos Debbielicious kan du bestille den mest imponerende og mest velsmagende kage, til når du skal holde fest. Er det bryllup, barnedåb, jubilæum, fødselsdag eller noget helt femte?

Få et overblik over, hvad du kan få lov at sætte tænderne i, næste gang du skal servere kage for dine gæster.

Du er altid velkommen til at lave en aftale om at komme forbi butikken for en snak om kagen til din næste fest.

Tag gerne et kig på FAQ siden, inden du sender en bestilling. Der står meget nyttig information og svar på mange af de spørgsmål du måtte sidde med. 

 

Bestillingskager

Kagen til din næste fest

Babyshowerkager i lyserød til pige

Babyshower

Babyshowerkagen kommer formet som en babybody. Du vælger en bund og en skum og jeg pynter den enten lyserød eller lyseblå.

Pris: 750,-

Bryllupskage

Bryllupskager

Den måske vigtigste kage i dit liv nogensinde? Den skal stå knivskarpt, sidde lige i øjet, smage så englene synger og se ud præcis, som du ønsker Kort sagt: din bryllupskage skal være perfekt.

Pris: fra 100,- pr. kuvert

Cheesecake Priser Opskrifter

Cheesecakes

Cremet og fløjlsblød, syrlig med en perfekt sødme, knasende, sprød bund med et hint af smør og pyntet med de friskeste frugter og chokoladedrizzle. Bhøver jeg at sige mere?

Pris: fra 85,- pr. kuvert

Cupcakes

Cupcakes

Den er rund, den har en perfekt opsprøjtet top, den er pyntet med det fineste krymmel og så smager den himmelsk. Der er selvfølgelig tale om cupcaken i sin aller fineste form. Hvilken en er din yndlings?

Pris: fra 25,- pr. kuvert

Marcipandyr Marcipanelefant Dåbskagepynt

Dåbs- og Temakager

Skal den lille nyfødte have sit navn? Enten i kirken eller ved en navngivningsfest? Eller skal du holde temafest? Så kan du herunder findepræcis den specialdesignede kage du står og mangler.

Pris: fra 85,- pr. kuvert

Frugtugle

Frugtkreationer

Stram sukker politik i børnehaven eller skolen? Not to worry! Med en af disse frugtkreationer skal du nok imponere. Perfekte til uddeling eller som et centerpiece på brunchbordet.

Pris: fra 230,-

Gender reveal kage

Gender reveal

Lyserød eller lyseblå? Hvad mon maven gemmer på? Er du på udkig efter en gender reaveal kage? Så er du havnet det rigtige sted.

Pris: fra 60,-

Marengskys kage med frosting

Kager med frosting

Giv din kage det fineste udtryk med en farverig frosting, krymmel med knald på farverne eller de sødeste marengskys.

Pris: fra 80,- pr. kuvert

Kage med sukkerprint

Kager med sukkerprint

Kager med sukkerprint er personlige kager. De kan bruges til alle anledninger, lige fra fødselsdage til jubilæer, barnedåb, forlovelsesfester mm.

Pris: fra 85,- pr. kuvert

Kagetapas

Kagetapas

Nægter du at nøjes? Nøjes kun med én slags kage? Jamen hvorfor så ikke bestille flere på en gang? Med det sindssygt populære kagetapas skal du ikke gå på kompromis, og kan bestille lige så mange kager du har lyst til.

Pris: fra 89,- pr. kuvert

Mousser i glas Priser

Mousser i glas

Let og luftig, og åh så syndig! Med smag af fx hindbær og chokolade, pyntet med frisk frugt og chokoladeknas. Lyder det ikke lækkert? Hvorfor så ikke servere en omgang mousser i glas som dessert for dine gæster?

Pris: fra 25,- pr. stk.

Bryllupskage Naked Cake Priser

Naked cakes

De er nøgne, de er nordiske og de er romantiske. Naked cakes er fine og kommet for at blive!

Pris: fra 85,- pr. kuvert

Kinderkage

Slikkager

Man skulle tro at slikkager kun var et hit hos børnene, men det er det ingenlunde! Der er mindst lige så populære hos de voksne. Alle der kan lide slik og kage, kan lide slikkager!

Pris: fra 75,- pr. kuvert

Bubble Tea kage Surprisekager

Surprisekager

Suprisekager med en overraskelse gemt i midten, som modtageren selv afslører. What’s not to like, med disse surprisekager?

Pris: fra 85,- pr. kuvert

Talkage til Albas fødselsdag

Tal- og bogstavkager

Hvorfor ikke fejre 8 års fødselsdagen med en 8-tals kage? Eller 25 års jubilæet med en 25-tals kage? Eller Marias konfirmation med M-kage? Eller Henrys pensionering med en H-kage? Eller… Ja, you get it 😉

Pris: fra 795,- pr. stk.

Træstammer

Træstammer og romkugler

Chokoladekage, romessens og syltetøj, pakket ind i enten marcipan og chokolade eller dyppet i chokolade og trillet i krymmel eller knust chokolade? Stop bare med at savle ned i tastaturet og klik dig ind på siden 🙂

Pris: fra 30,- pr. stk.

Udlejning af kagestativer

Udlejning af kagestativer

Ønsker du at præsentere din fine kage på aller flotteste vis? Vil du tage din kage til helt nye højder? Så udlejer jeg flere kagestativer og kageopsatser, som giver det lille ekstra til præsentationen af din kage.

Pris: 150,- (og 800,- i depositum)

Mine forslag, dit valg

I de fleste af mine kager skal du tage et valg om hvilke mousser og hvilke bunde du ønsker i din kage.

Nedenfor finder du nogle forslag til begge dele. Tænk også over om kagen skal pyntes med f.eks. frosting eller marcipan.

Jeg laver næsten alt, men jeg arbejder ikke med fondant.

Med marcipan kan opnås samme rene og flotte look og du slipper for den hvinende søde smag der kan overskygge alt andet i kagen.

Så er det en fondant kage du leder efter, må du Google videre 😉

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Naked cake bunde mousser Kager Kage Festkager Opskrifter Bestillingskager

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé

Hvad skal jeg vælge?

Ja, der er nok at vælge imellem. Hvis du er helt på bar (kage)bund eller hvis du bare har brug for lidt hjælp er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan enten skrive til mig i formularen nederst på siden eller se på min kontaktside hvordan du ellers kan få fat i mig.

Cupcakes Slikcupcakes Festkager Bestillingskager Kage Kager
Bogstavkage