Hos Debbielicious kan du bestille den mest imponerende og mest velsmagende kage, til når du skal holde fest. Er det bryllup, barnedåb, jubilæum, fødselsdag eller noget helt femte?

Få et overblik over, hvad du kan få lov at sætte tænderne i, næste gang du skal servere kage for dine gæster.

Du er altid velkommen til at lave en aftale om at komme forbi butikken for en snak om kagen til din næste fest.

Tag gerne et kig på FAQ siden, inden du sender en bestilling. Der står meget nyttig information og svar på mange af de spørgsmål du måtte sidde med. 

 

Bestillingskager

Kagen til din næste fest

Babyshowerkager i lyserød til pige

Babyshower

Babyshowerkagen kommer formet som en babybody. Du vælger en bund og en skum og jeg pynter den enten lyserød eller lyseblå.

Bryllupskage

Bryllupskager

Den måske vigtigste kage i dit liv nogensinde? Den skal stå knivskarpt, sidde lige i øjet, smage så englene synger og se ud præcis, som du ønsker Kort sagt: din bryllupskage skal være perfekt.

Cheesecake Priser Opskrifter

Cheesecakes

Cremet og fløjlsblød, syrlig med en perfekt sødme, knasende, sprød bund med et hint af smør og pyntet med de friskeste frugter og chokoladedrizzle. Bhøver jeg at sige mere?

Cupcakes

Cupcakes

Den er rund, den har en perfekt opsprøjtet top, den er pyntet med det fineste krymmel og så smager den himmelsk. Der er selvfølgelig tale om cupcaken i sin aller fineste form. Hvilen en er din yndlings?

Marcipandyr Marcipanelefant Dåbskagepynt

Dåbs- og Temakager

Skal den lille nyfødte have sit navn? Enten i kirken eller ved en navngivningsfest? Eller skal du holde temafest? Så kan du herunder findepræcis den specialdesignede kage du står og mangler.

Frugtugle

Frugtkreationer

Stram sukker politik i børnehaven eller skolen? Not to worry! Med en af disse frugtkreationer skal du nok imponere. Perfekte til uddeling eller som et centerpiece på brunchbordet.

Bubble Tea kage interaktive kager

Interaktive kager

Interaktive kager med en gave gemt i midten, som modtager selv skal finde frem til? Det finder du lige her!

Marengskys kage med frosting

Kager med frosting

Giv din kage det fineste udtryk med en farverig frosting, krymmel med knald på farverne eller de sødeste marengskys.

Kage med sukkerprint

Kager med sukkerprint

Kager med sukkerprint Kager med sukkerprint er personlige kager. De kan bruges til alle anledninger, lige fra fødselsdage til jubilæer, barnedåb, forlovelsesfester eller andre særlige

Kagetapas

Kagetapas

Nægter du at nøjes? Nøjes kun med én slags kage? Jamen hvorfor så ikke bestille flere på en gang? Med det sindssygt populære kagetapas skal du ikke gå på kompromis, og kan bestille lige så mange kager du har lyst til.

Donuts Priser

Mini donuts

Mini donuts Små runde kager, med et hul i midten. Overtrukket med glaze, glasur, chokolade, ganache eller trillet i sukker. Derefter pyntet med det fineste

Mousser i glas Priser

Mousser i glas

Let og luftig, og åh så syndig! Med smag af fx hindbær og chokolade, pyntet med frisk frugt og chokoladeknas. Lyder det ikke lækkert? Hvorfor så ikke servere en omgang mousser i glas som dessert for dine gæster?

Bryllupskage Naked Cake Priser

Naked cakes

De er nøgne, de er nordiske og de er romantiske. Naked cakes er fine og kommet for at blive!

Kinderkage

Slikkager

Man skulle tro at slikkager kun var et hit hos børnene, men det er det ingenlunde! Der er mindst lige så populære hos de voksne. Alle der kan lide slik og kage, kan lide slikkager!

Talkage til Albas fødselsdag

Tal- og bogstavkager

Hvorfor ikke fejre 8 års fødselsdagen med en 8-tals kage? Eller 25 års jubilæet med en 25-tals kage? Eller Marias konfirmation med M-kage? Eller Henrys pensionering med en H-kage? Eller… Ja, you get it 😉

Træstammer

Træstammer og romkugler

Chokoladekage, romessens og syltetøj, pakket ind i enten marcipan og chokolade eller dyppet i chokolade og trillet i krymmel eller knust chokolade? Stop bare med at savle ned i tastaturet og klik dig ind på siden 🙂

Mine forslag, dit valg

I de fleste af mine kager skal du tage et valg om hvilke mousser og hvilke bunde du ønsker i din kage.

Nedenfor finder du nogle forslag til begge dele. Tænk også over om kagen skal pyntes med f.eks. frosting eller marcipan.

Jeg laver næsten alt, men jeg arbejder ikke med fondant.

Med marcipan kan opnås samme rene og flotte look og du slipper for den hvinende søde smag der kan overskygge alt andet i kagen.

Så er det en fondant kage du leder efter, må du Google videre 😉

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Naked cake bunde mousser Kager Kage Festkager Opskrifter Bestillingskager
Bunde Kage Kager Festkager Bestillingskager

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé

Hvad skal jeg vælge?

Ja, der er nok at vælge imellem. Hvis du er helt på bar (kage)bund eller hvis du bare har brug for lidt hjælp er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du kan enten skrive til mig i formularen nederst på siden eller se på min kontaktside hvordan du ellers kan få fat i mig.

Cupcakes Slikcupcakes Festkager Bestillingskager Kage Kager
Bogstavkage