Har du spørgsmål?

Det kan være om en bestemt kage, om hvordan du bestiller kage, betaling, levering eller spørgsmål om caféen.
 
Tag et kig herunder, måske finder du svaret lige her!

Bryllupskage Dåbskage

FAQ

Cupcakes FAQ Café Kage Kaffe

FAQ

Svar på de oftest stillede spørgsmål finder du lige herunder. Hvis ikke, så sig til.

Det korte svar er “Lige så snat du kender dato og antal gæster”.

 

Min kalender fyldes hurtigt op, og indtil videre er jeg kun mig, så det er begrænset hvad jeg kan nå på ene hånd. Jeg er ofte booket flere måneder ud i fremtiden, og har allerede en del bestillinger et år ud i fremtiden. Derfor kan du heller ikke være i for god tid.

 

Det er yderst sjældent jeg kan tage bestillinger ind med kort varsel, men du er altid velkommen til at høre ad. Det kunne jo være, at jeg havde fået en afbestilling 🙂 

Når du er klar til at lægge en bestilling, (kender datoen for dit arrangement, antal gæster og ved hvad du kunne tænke dig) så sender jeg dig en regning.

 

Regningen har du 5 dage til at betale. I de 5 dage er datoen reserveret til dig. Når du har betalt, er datoen booket og vi har en aftale.

 

Du behøver ikke at lægge en bestilling, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp for at komme nærmere hvad du ønsker. Vær opmærksom på at det først er når du har lagt en bestilling at din dato er reserveret og når regningen er betalt at datoen er booket til dig. 

 

Husk at i højsæson mellem marts til midt oktober er der mange bookinger. 

Når du gerne vil købe ene bestillingskage, skal du betale upfront. Jeg får mange henvendelser hver dag, og kan ikke reservere en dato til dig.  og vi har en aftale om kag Når jeg kan se at pengene er gået in, er datoen reserveret til dig. Betaling sker via bankoverførsel eller mobilepay. Du kan også betale med dankort, men så må du en tur forbi caféen 🙂 

Ved afbestilling af en ordre senest 6 uger inden en afhentnings- eller leveringsdato, refunderes beløbet, fratrukket 250,- i administrationsgebyr. 

Ved afbestilling 2 uger inden en afhentnings- eller leveringsdato, refunderes 50% af beløbet. 

Ved afbestilling 7 dage inden en afhentnings- eller leveringsdato, refunderes beløbet ikke.

Særligt ift. Corona:

Hvis du er nødsaget til at afbestille en kagebestilling pga. Corona, får du selvfølgelig det fulde beløb tilbage. Dette gælder hvis din bestilling lyder på et antal kuverter, som overstiger myndighedernes anbefalinger for forsamling og hvis du aflyser senest 3 dage før dit arrangement. Hvis min kalender tillader det, har du også mulighed for at flytte datoen for dit arrangement til en anden dag, hvis du hellere vil det. 

Afbestiller du en bestilling på et antal kuverter som er mindre end myndighedernes anbefalinger for forsamling og ville du derfor have haft mulighed for at gennemføre arrangementet, gælder de normale afbestillingsregler. 

Du kan altid op- eller nedjustere i antallet af kuverter indtil 7 dage før dit arrangement. Herefter er det kun muligt at opjustere i antallet, hvis jeg har plads til det i min kalender.  

Jeg ser helst at kager afhentes i butikken, men hvis min kalender tillader det, så leverer jeg gerne kagen til din fest. 

Er der en særlig grund til, at du ikke har mulighed for at hente kagerne på en af de dage jeg holder åbent, så finder vi garanteret en fin løsning. 

Lagkager i ét lag kommer i æsker med låg. Kagetapas og kager i flere etager kommer på store bakker uden låg. 

Nej, jeg sender ikke kager afsted med posten. Alle kager skal afhentes i butikken, alternativt leveres, hvis der er plads i kalenderen. Se mere under punkt 6. 

Mangler du inspiration?

Skal du kigge lidt mere på hvilken kage der matcher netop dit arrangement? Savner du lidt inspiration? Så kom med over og se mine kager. Her finder du en oversigt over en lang række af kager du kan få hos Debbielicious. 

Hvis du finder en kage du kan li’ så tag endelig fat i mig.

Cupcakes Bryllupscupcakes
Træstammer Priser