Hvem elsker ikke en god sej, chewy og fudgy brownie? Bagt chokolade med den helt ret konsistens, med et lille hint af salt? Jeg kan ikke sige andet end ja tak! 

Her finder du min udgave af den højt elskede chokoladekage. Den er virkelig nem. Alt du skal bruge er en gryde, en ske og en bageform. Alle ingredienser blandes sammen i gryden, hældes over i en form og bages. Og så er der brownie! Meget nemmere bliver det ikke… 

Alle billederne på siden er bagt efter denne opskrift. 

Brownie

Brownie med saltkaramel

Sådan gør du

1

Smelt smøret i en gryde og kom den hakkede chokolade op i og lad det smelte sammen til en ensartet masse. 

2

Rør vaniljesukker og brun farin i gryden. 

3

Rør mel, salt og bagepulver i gryden. 

4

Slå æggene ud i gryden, ét af gangen. Rør godt sammen imellem hvert æg. 

Brownie med saltkaramel

5

Hæld det hele op i en bradepande (min måler 38 x 25 cm) beklædt med bagepapir og glat dejen ud med en dejskraber. 

6

Bages i en forvarmet varmluftsovn ved 180 grader i ca. 30-40 minutter. Vil du tjekke undervejs så åben ovndøren ganske langsomt og prik i kagen med en kødnål. Kommer den ren ud, er kagen færdig. 

Brownie med saltkaramel

Det skal du bruge