Mig og mit kageunivers

Debbie vælger

Min passion

Jeg hedder Debbie og er indehaver af Debbielicious.

Min passion for kager startede i 2008.

Jeg undrede mig over, at det begyndte at pible frem med amatørbagere, der selv havde lavet de fineste kager, som jeg kun troede man kunne købe hos bageren.

Jeg tænkte:
”Det må jeg prøve at lave!”

Træstammer Om Om Debbielicious
Fodboldkage Om Om Debbielicious

Fondant in - fondant out

Det blev til en fodboldkage med fondant. Men meget hurtigt blev fondanten skiftet ud med marcipan, da hverken jeg selv, eller dem jeg serverede kager for, spiste det. Det blev simpelthen pillet af i ét væk. I over 10 år, har jeg derfor udelukkende overtrukket mine kager med marcipan. 

 

Jeg arbejder ikke med fondant, så er det en fondant-kage du er på udkig efter, må du søge videre et andet sted. Det finder du nemlig ikke her.

Mine værdier

Gi' mig et smil

Smag og udseende

Økologi og bæredygtighed

Gi’ mig et smil
Jeg elsker at overbringe kage til folk. Kage gør folk glade, og hvem vil ikke gerne være den, der står for at glæde andre? 🙂 


Jeg er meget perfektionistisk og synes selv, at det hele ligger i detaljen. Derfor bruger jeg også enormt lang tid på hver enkelt kage, og sætter en ære i at levere det, vi har aftalt og et produkt jeg kan stå 100% inde for. 

 

Smag og udseende
Jeg går utrolig meget op i, at smag og udseende skal fylde lige meget. Udseendet på en kage giver førstehåndsindtrykket, så det skal spille 100%. Gjorde det ikke det, kunne alle og enhver bage en shake-and-bake og servere til deres arrangement. Man køber en flot kage, fordi den skal imponere, og det gør den ved første øjekast! 

Men det må aldrig være på bekostning af smagen i kagen. En kage skal spises og ikke kun stå til pynt, og jeg ved personligt ikke noget værre end at sætte tænderne i en fantastisk flot fondant-kage, der smager af mel og ingenting og som er tør som støv. Derfor ser jeg det som min fornemste opgave, at samtlige af mine kager smager virkelig godt, og at man altid lige kan klemme et ekstra stykke ned. For det må da være målstokken, ik? Når folk beder om et stykke mere, SÅ har man ramt plet!


Økologi og bæredygtighed

Det giver bare så god mening, at spise de reneste produkter der findes, og ikke fylde maverne med unødige tilsætningsstoffer og E-numre. Jeg har blandt andet selv høns i haven hjemme i privaten 😀.  Derfor bruger jeg også økologiske produkter, alle de steder jeg kan, i min produktion af kager. Debbielicious har sølv i det økologiske spisemærke, hvilket vil sige at 60-90% af den kage du modtager, vil være økologisk.

Bæredygtighed er en anden vigtig hjørnesten i min virksomhed. Det er enormt svært at mindske brugen af emballage når man laver og leverer kage til andre. Kagerne skal jo ligesom overleveres i noget og ikke bare overdrages i hænderne. Men med fokus på bæredygtighed og opmærksomhed omkring det, prøver jeg mit bedste på at mindske forbruget af emballage.

Mig og min drøm

Jeg har i flere år haft fødevaregodkendt køkken hjemme i mit eget køkken, og kreeret kager derfra. Men drømmen om at lave kager i mere professionelle omgivelser havde spiret længe. Dog manglede modet til at tage springet.

 

Da muligheden for eget lokale, i 2020 (midt i en pandemi) bød sig, var det om at slå til. Jeg sagde derfor mit sygeplejerske job op, indrettede lokalet præcis som jeg ønskede det skulle være, og gik all-in på kager og funky drikkevarer. 

 

Jeg åbnede en café med Frederiksbergs bedste kager og de sjoveste drikkevarer du kunne finde i miles omkreds. Det var sjovt at drive en café! Vildt at kunne skrive caféejer på CV’et. SÅ så hyggeligt at have stamkunder. Fedt at se glæden i folks øjne når de besøgte den lille lyserøde perle! Alt i alt et eventyr jeg har nydt at udleve. Men efter halvandet år, med en arbejdsuge på mellem 60 og 80 timer. Halvandet år, uden næsten af have set sin mand og vores 3 små børn, var tiden inde til en omlægning af virksomheden. Derfor valgte jeg at lukke cafédelen i Debbielicious, og køre videre med bestillingskagerne. 

 

Debbielicious er altså i dag et kage cateringfirma, der kan stå for den perfekte kage til dit næste event.