En af livet største fester er bryllupper! Siden tidernes morgen har der været tradition for store, prangende kager ved bryllupper. På sådan en dag, skal alt spille – også kagen! 

Bryllupskage Priser

Bryllupskager

Bryllupskage
Bryllupskage Dåbskage Navngivningskage
Bryllupskage Priser

Inden du læser videre

Inden i begynder at kigge efter bryllupskage hos Debbielicious, er det vigtigt at fortælle lidt om hvad i kan forvente jer af en bryllupskage fra os. Vi er mange der kreerer bryllupskager til brudepar, og man finder forskellige fremgangsmåder og værdier hos den enkelte.

 

Derfor kommer her lidt om det Debbielicious står for:

  • Vi ønsker at stå inde for smagen på vores kager! Vi vil ikke gå på kompromis og levere en kage vi ikke selv ville bryde os om at spise. 
  • Vi arbejder ikke med fondant. Vi er et fondantfrit mikrokonditori og det er vigtigt for os, at smagen er helt i top, i de kager vi sælger. Fondant er ikke andet end sukker, pilles som regel af kagen og ender som oftest i skraldespanden. Derfor findes fondant ikke i vores køkken. 
  • Smag og udseende SKAL gå hånd i hånd! En kage skal smage lige så godt, som den ser ud, og omvendt! 
  • Dyrevelfærd og miljø er vigtigt for os. Vi har sølv i det økologiske spisemærke, hvilket vil sige at 60-90% af de ingredienser vi putter i vores kager, er økologiske. Det er noget vi er meget stolte af, og for os er det helt logisk at træffe det økoLOGISKE valg 😉 
Bryllupskage

Mange muligheder

Vores bryllupskager består typisk af tre bunde og to lag mousser. Og så er de enten smurt op eller også er de overtrukket med eller har et kantbånd af marcipan. Pynt er som oftest også lavet af marcipan, eller også ynder vi gerne at bruge friske blomster, alt afhængig af Jeres ønsker.

Vi har flere stativer at vælge mellem. Se evt. et par billeder af vores tidligere bryllupskager her på siden.

Herunder finder i en liste over forslag til bunde og mousser, men det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Så har I noget helt specielt i tankerne, så sig endelig frem, så kan det sikkert lade sig gøre.

Bryllupskage FAQ Café Kage Kaffe
Bryllupskage
Naked cake bunde mousser Kager Kage Festkager Opskrifter Bestillingskager
Bunde Kage Kager Festkager Bestillingskager

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé

Bryllupskage
Bryllupskage Dåbskage

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Bryllupskage
Bryllupskage Naked Cake Priser

Prøvesmagning på byllupskage

Jeg tilbyder prøvesmagning af netop jeres ønskekage. Hos mig foregår det på denne måde:

Dato for prøvesmagning annonceres

Vi annoncerer løbende prøvesmagninger. Hold øje med shoppen.

Brudeparene vælger

Hvert brudepar vælger 1-2 bunde og 1-2 mousser.

Alle ønsker samles

Alle brudeparenes ønsker samles i en samlet prøvesmagning. Hvert budepar får på den måde lov til at smage både deres egne ønsker, men også hvad andre brudepar har valgt. Somme tider deltager et brudepar, andre gange deltager mange.

Aftale om afhening

Der meldes et tidsinterval ud, hvor prøvesmagningen kan afhentes i caféen.

Vi synes selv, at der er noget hyggeligt over at sidde og kunne smage, hvad andre spændte brudepar har valgt. 

 

I prøvesmagningspakken samles kagerne ikke. Hos os får man mousser og små hapsere af bundene hver for sig. På den måde kan man selv, i fred og ro derhjemme, sidde og mixe og matche og prøve sig frem. 

 

Kontakt os for at høre hvornår der er prøvesmagning igen eller hold øje med vores Instagram, Facebookside, forsiden eller shoppen her på hjemmesiden. Vi annoncerer løbende. 

Bryllupskage
Bryllupskage
Cupcakes Bryllupscupcakes
Bryllupskage Dåbskage