Suprisekager

Hvorfor komme med den almindeligt indpakkede gave, når den kan pakkes ind i kage? 

Det kan være fødselsdagsgaven, konfirmationsgaven, bryllupsgaven eller en hvilken som helst anden gave til en hvilken som helst anden anledning. Du kan endda poppe det store spørgsmål med ringen gemt i kagen eller afsløre barnets køn ved et gender reveal party 🙂

Velkommen til en verden af interaktive surprisekager! 

En kage som surprise!

Skal du til fest og vil gerne give en pengegave, men gider ikke den almindelige, kedelige kuvert? Eller den ordinært indpakkede gave med papir og bånd?

 

Eller er du den, der står for afviklingen af et gender reveal? Så er det lige her blandt mine surprisekager du finder løsningen. Læs mere herunder og gå på opdagelse i de muligheder du har, for at give en gave på en ny måde eller afsløre barnets køn overfor forældrepar, familie og venner. 

Pull and reveal

Hiv og træk og se hvad der gemmer sig inde i kagen.

Model 1

Model 2

Pengekage: At give penge i en kuvert er totalt out – at give penge gemt i kage er totalt in! Overrask konfirmanden eller fødselsdagsbarnet med en pengegave på en ny måde. 

Du vælger selv hvilke sedler der skal i kagen, og kommer forbi butikken med dem inden afhentning. 

 

Prisen dækker en opsmurt kage til 10 personer, med en kant af frosting forneden og på oversiden af kagen.

Ønskes tilkøb så som blomster, drip, slik, bær eller anden pynt, så oplys blot dette ved bestilling. Tilkøber du enten blomster, drip, slik eller bær kan du frit vælge mellem alm. opsmøring, riller, buler eller bølger.  

 

Kagen kan også laves som temakage, hvis det er ønsket. Kontakt mig herom for pris. 

 

Denne kage kan også bruges som gender reveal kage, hvor der er gemt små, søde quotes inde i kagen fremfor penge. Forældreparret hiver og hiver, kan undervejs læse små, søde linjer som “rød eller blå, hvad mon maven gemmer på?” eller “He or she, what will it be”, indtil allersidst, hvor farven afsløres med enten lyserød eller lyseblå og et “Tillykke! I skal have en dreng/pige!” 
Kagen laves til det antal kuverter du skal bruge. 

Pop and reveal

Kagen der springer op, som en trold af en æske.

Hiv i den lille sølvring, som udløser springfjedren, som får røret til at poppe op af kagen! Forslag til gave/indhold der kan gemmes i kagen:

Du har frit valg til indhold på bunde og mousser. Du kan evt. finde lidt inspiration her

 

Kagen kan laves helt simpel med en opsmøring og en fin kant af frosting. Alternativt kan kagen laves som temakage, hvis det er ønsket. Du kan evt. se en lille video fra “Good Morning America” på YouTube lige her, hvor kagen demonstreres i brug.

 

Kagen kommer på en kageopsats der lejes af Debbielicious. Det koster 150,- at leje. Ved afhentning af kagen, medbringes 500,- i depositum i kontanter. De udleveres igen ved tilbagelevering af intakt kagestativ. 
Kagen laves til det antal kuverter du skal bruge, dog min. 10 kuverter. 

 

Du vælger selv hvilken gave der skal i kagen, og kommer forbi butikken med den inden afhentning. 

 

Gender Reveal: Hvis det er det, du er på udkig efter, er der flere forslag til, hvad midten af kagen kan indeholde. Det kan fx være flg. ting i enten lyserød eller lyseblå:

Cut and reveal

Når alle bare må have deres egen kage!

Aaahhh, den klassiske cupcake! Her med en frosting swirlet sammen i lyserød og lyseblå. Inden i hver enkelt cupcake gemmer svaret på barnets køn sig. 

 

Jeg har en minimumsbestilling på 12 cupcakes. 

 

Kagen kommer som vaniljekage og du kan vælge mellem flg. frostings: 

Drink and reveal

Surprisekagen til den ultimative bubble tea elsker!

Er du ikke til smag af bubbletea i selve kagen, har du selvfølgelig frit valg til indhold på både bunde og mousser. Du kan evt. finde lidt inspiration her.

 

Kagen opsmøres med en frosting og pyntes med marcipan. Ønsker du ikke den hvide “marcipandrip”, kan kagen sagtens laves uden. 

 

Du vælger selv hvilken te der skal ind i kagen. Din Bubbletea kommer fra The Mad Hatter Bubbletea emporium, og du kan se smagsmuligheder lige her. Oplys blot om din yndlingskombi ved bestilling. 

 

Kagen laves til det antal kuverter du skal bruge – dog min. 10.