De er små, de er nuttede og de er mundrette.

Jeg leverede minitræstammer første gang i foråret 2017, og siden dengang har det virkelig taget fart.

Nu er miniromkugler også kommet på kortet og jeg håber at det blive en lige så stor succes til glæde for alle kagemænd og kagekoner.

Pariserkugler

Minitræstammer og miniromkugler

Træstammer Om Om Debbielicious
Træstammer

Minitræstammer

De små fine træstammer i forskellige farver er uhyre populære – og man forstår det godt.

 

De er små, de er nuttede og de kommer i lige præcis de farver man kunne tænke sig, smagen er i top i perfekt balance mellem chokolade, rom og marcipan og så fylder de ikke mere end en mundfuld eller tre (afhængig af hvem du spørger).

 

Der er altid nogen i en forsamling der gerne springer desserten eller kagen over med et ”Nej tak, jeg spiser ikke så meget kage…” Men træstammer? Det er noget stort set hele Danmarks befolkning kan forholde sig til. Jeg har endnu selv til gode at møde en der ikke har kunne klemme en træstamme ned. Og når de serveres i mundrette bidder frem for store bæster der skal skæres ud med en kniv, ja så er de lige til at gå til. Så der er intet at sige til, at de forsvinder de som dug for solen, når først de sættes på bordet.

Træstammer Priser
Pariserkugler

Miniromkugler

Romkugler kan fås i alverdens forskellige afskygninger. De kan rulles i stort set lige det man lyster, om det skal være kokos (revet eller i flager), krymmel , frysetørrede hindbær, jordbær eller blåbær, knuste dronningemandler, maltesers, smarties eller M&Ms, hakkede snebolde til jul eller fugleæg til påske og hakkede nødder af alle slags. Ja helt til morgenmadsprodukter som Kellogs Frosties eller Choco Pops. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser og man kan kombinere romkuglemassen med lige det man godt kan lide. 

 

Sidste nye skrig er mine pariserkugler, som er romkugler, dyppet i smeltet mørk chokolade og herefter trillet i knuste pariserlinser. De er perfekte som de er, men kan for syns skyld også rulles i spiseligt glimmer, for det lille ekstra flair eller bling. 

 

Hvad kunne du tænke dig at smage?  

Træstammer
Træstammer

I alle former

Både træstammer og romkugler kan laves i form af noget andet. Fx kan de formes som hjerter og overtrækkes med rød marcipan hvis de skal serveres ved fx et bryllup eller et sølvbryllup. De kan formes som spraglede æg til påske, jordbær om sommeren, dødningehoveder til halloween eller som stearinlys til jul. Fortæl mig om netop dine ønsker, og jeg tryller helt specielle træstammer frem til dig. 

Træstammekage
Træstammer Nissehuetræstammer
Træstammekage
Træstammekage
Træstammekage
Bryllupskage Træstammekage Polterabendkage
Træstammer Påsketræstammer Træstammekage
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer
Træstammer