Gender reveal kager

Gender reveal kage

Lyserød eller lyseblå, hvad mon maven gemmer på? Er du på udkig efter en kage der afslører barnets køn? Så er det lige her du kan gå på opdagelse i de muligheder Debbielicious tilbyder. 

He or she, what will it be?

Vil i overraske det kommende forældrepar på en anden måde end med balloner der poppes eller flyver op af en box? Så kan Debbielicious hjælpe med en gender reveal kage. Så er du sikret både afsløringen OG lækker kage. What’s not to like? 

Pull and reveal

Giv en gender reveal kage på en sjov og anderledes måde.

Lad forældreparret trække en (næsten) endeløs række af søde babyquotes op af kagen. Lad dem trække og trække og trække indtil der til sidst afsløres en farve! 

 

Videoen herunder er fra en konfirmation, men byt pengene ud med søde og sjove quotes, som ender med enten lyserød eller lyseblå til sidst. Jeg mangler endnu at få en video fra et gender reveal, i stedet for en konfirmation. 

Model 1

75,- pr. kuvert

Model 2

85,- pr. kuvert

Kagen laves til det antal personer du skal bruge kage til. Prisen dækker en opsmurt kage med en kant af frosting forneden og på oversiden af kagen. Ønskes tilkøb så som blomster, drip, slik, bær eller anden pynt, så oplys blot dette ved bestilling.

 

Pris på baby i marcipan: 75,-

Pris på drip: 75,-

Pris på blomster: 75,-

Pris på slik: 50,-

Pris på bær: 50,-

 

Køb alle 5 ting for 275,-. Tilkøber du enten blomster, drip, slik eller bær kan du frit vælge mellem alm. opsmøring, riller, buler eller bølger.  

Pop and reveal

Kagen der springer op, som en trold af en æske.

85,- pr. kuvert

Forælreparret hiver i den lille sølvring, som udløser springfjedren, som får røret til at poppe op af kagen! Forslag til lyserødt eller lyseblåt indhold der kan gemmes i kagen:

Da kategorien ‘Gender Reveal Cakes’ er relativt ny hos Debbielicious, mangler jeg billeder af lyserøde/lyseblå kager. Derfor er billederne af andre kager. Siden opdateres løbende, når jeg får nye billeder i forbindelse med bestillinger. 

 

Du har frit valg til indhold på bunde og mousser. Du kan evt. finde lidt inspiration her.

 

Kagen kan laves helt simpel med en opsmøring og en fin kant af frosting til dem der ikke er til det helt vilde. Ellers kan den også laves med fuld smæk på lyserød, lyseblå og babypynt.

 

Du kan evt. se en lille video fra “Good Morning America” på YouTube lige her, hvor kagen demonstreres i brug. 

 

Kagen kommer på en kageopsats der lejes af Debbielicious. Det koster 150,- at leje.

Ved afhentning af kagen, medbringes 800,- i depositum i kontanter. De udleveres igen ved tilbagelevering af intakt kagestativ. 

 

Du vælger selv hvilken gave der skal i kagen, og kommer enten forbi butikken med den inden afhentning, eller også køber jeg gaven for dig. 

Kagen står til 85,- pr. kuvert og laves til det antal personer du skal bruge kage til. 

Cut and reveal

Når alle bare må have deres egen kage!

65,- pr. cupcake

Aaahhh, den klassiske cupcake! Her med en frosting swirlet sammen i lyserød og lyseblå. Inden i hver enkelt cupcake gemmer svaret på barnets køn sig. 

 

Kagen kommer som vaniljekage og du kan vælge mellem flg. frostings: