Kager

Et overblik over, hvad du kan få lov at sætte tænderne i.

Bryllupskager

Den måske vigtigste kage i dit liv nogensinde? Den skal stå knivskarpt, sidde lige i øjet, smage så englene synger og se ud præcis, som du ønsker Kort sagt: din bryllupskage skal være perfekt.

Cheesecakes

Cremet og fløjlsblød, syrlig med en perfekt sødme, knasende, sprød bund med et hint af smør og pyntet med de friskeste frugter og chokoladedrizzle. Bhøver jeg at sige mere?

Cupcakes

Den er rund, den har en perfekt opsprøjtet top, den er pyntet med det fineste krymmel og så smager den himmelsk. Der er selvfølgelig tale om cupcaken i sin aller fineste form. Hvilen en er din yndlings?

Dåbs- og Temakager

Skal den lille nyfødte have sit navn? Enten i kirken eller ved en navngivningsfest? Eller skal du holde temafest? Så kan du herunder findepræcis den specialdesignede kage du står og mangler.

Flødeboller

Chewy, perfekt afbagt marcipanbund, let og luftig flødebolleskum overtrukket med en sprød skal af mørk chokolade og pyntet med det fineste pynt. Er du til den klassiske flødebolle eller noget mere vovet?

Frugtkreationer

Stram sukker politik i børnehaven eller skolen? Not to worry! Med en af disse frugtkreationer skal du nok imponere. Perfekte til uddeling eller som et centerpiece på brunchbordet.

Kager med frosting

Giv din kage det fineste udtryk med en farverig frosting, krymmel med knald på farverne eller de sødeste marengskys.

Kager med sukkerprint

Kager med sukkerprint Kager med sukkerprint er personlige kager. De kan bruges til alle anledninger, lige fra fødselsdage til jubilæer, barnedåb, forlovelsesfester eller andre særlige

Kagetapas

Nægter du at nøjes? Nøjes kun med én slags kage? Jamen hvorfor så ikke bestille flere på en gang? Med det sindssygt populære kagetapas skal du ikke gå på kompromis, og kan bestille lige så mange kager du har lyst til.

Mini donuts

Mini donuts Små runde kager, med et hul i midten. Overtrukket med glaze, glasur, chokolade, ganache eller trillet i sukker. Derefter pyntet med det fineste

Mousser i glas

Let og luftig, og åh så syndig! Med smag af fx hindbær og chokolade, pyntet med frisk frugt og chokoladeknas. Lyder det ikke lækkert? Hvorfor så ikke servere en omgang mousser i glas som dessert for dine gæster?

Naked cakes

De er nøgne, de er nordiske og de er romantiske. Naked cakes er fine og kommet for at blive!

Slikkager

Man skulle tro at slikkager kun var et hit hos børnene, men det er det ingenlunde! Der er mindst lige så populære hos de voksne. Alle der kan lide slik og kage, kan lide slikkager!

Tal- og bogstavkager

Hvorfor ikke fejre 8 års fødselsdagen med en 8-tals kage? Eller 25 års jubilæet med en 25-tals kage? Eller Marias konfirmation med M-kage? Eller Henrys pensionering med en H-kage? Eller… Ja, you get it 😉

Træstammer og romkugler

Chokoladekage, romessens og syltetøj, pakket ind i enten marcipan og chokolade eller dyppet i chokolade og trillet i krymmel eller knust chokolade? Stop bare med at savle ned i tastaturet og klik dig ind på siden 🙂

Mine forslag, dit valg

I de fleste af mine kager skal du tage et valg om hvilke mousser og hvilke bunde du ønsker i din kage

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé