Det er svært at gå galt i byen med en klassiker. De fleste mennesker ææælsker en god romkugle eller den velkendte træstamme!

Hos Debbielicious gør vi en dyd ud af nyfortolke på netop disse to klassikere. Ikke på den der “nyt nordisk” måde, hvor tingene dekonstrueres og ikke kan hverken genkendes eller gensmages. Men vi elsker at pifte tingene lidt op, og sætte vores touch på det. Læs med herunder, om de to hjerteklassikere. 

Træstammer

Pariserkuglerkugler og træstammer

Pariserkugler til Novo Nordisk
Pariserkugler til Novo Nordisk

Pariserkugler

Priser
fra 16,- pr. stk.
eks. moms.
 • MIni Pariserkugler
  16 kr. pr. stk.
 • Store Pariserkugler
  22,14 kr. pr. stk.
 • Sukkeremblem
  5 kr. pr. stk.
 •  

Træstammer

Priser
fra 18,4,- pr. stk.
eks. moms.
 • MIni Træstammer
  18,4 kr. pr. stk.
 • Store Træstammer
  25,60 kr. pr. stk.
 • Sukkeremblem
  5 kr. pr. stk.
 •  
Pariserkugler
Mini Pariserkugler

Romkuglen 2.0

Romkugler kan fås i alverdens forskellige afskygninger. De kan rulles i stort set lige det man lyster, om det skal være kokos (revet eller i flager), krymmel , frysetørrede hindbær, jordbær eller blåbær, knuste dronningemandler, maltesers, smarties eller M&Ms, hakkede brændte mandler eller snebolde til jul fx, fugleæg til påske eller hakkede nødder af alle slags. Ja helt til morgenmadsprodukter som Kellogs Frosties eller Choco Pops. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser og man kan kombinere romkuglemassen med lige det man godt kan lide. 

Vores yndlings – som samtidig er vores signaturkage- er pariserkuglen, som er en romkugle med hjemmelavet kage og boysenbærmarmelade, vendt i smeltet mørk Callebaut chokolade og herefter trillet i knuste pariserlinser. De er perfekte som de er, men kan for syns skyld også rulles i spiseligt glimmer, for det lille ekstra bling. Disse kan også nemt piftes op med jeres logo eller anden tekst på et spiseligt sukkerprint. 

Desuden kan de laves i store og små, tilpasset lige præcis jeres event. 

Pariserkugler til Novo Nordisk
Ananas i egen juice

I alle former

Både træstammer og romkugler kan laves i form af noget andet. Fx kan de formes som hjerter og overtrækkes med rød marcipan, som nissehuer eller stearinlys til jul, en babybody som herunder eller som noget helt fjerde. De kan laves som små individuelle, portionskager eller som store skærekager. Der kan sættes logo eller navn på i flere størrelser med spiseligt sukkerprint. Kun fantasien sætter grænser. Fortæl os hvad i kunne tænke jer, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for jeres arrangement. 

Træstammekage
Træstamme kan formes til næsten alt, fx som en babybody
Træstammer Nissehuetræstammer
Nissehuetræstammer
Træstammekage
Træstamme formet som shelter, hundehus og bålsted
Bryllupskage Træstammekage Polterabendkage
Træstammer Påsketræstammer Træstammekage
Træstammer formet som påskekyllinger i reder
Træstammer
Mini træstammer i hvid og lyserød til åbningen af en butik med pigetøj
Træstammer
Mini træstamme i lyseblå
Træstammer
Mini træstammer med spiseligt glimmer
Træstammer
Klassiske minitræstammer i grøn