Bliv

Konfetti Kunde

hos Debbielicious

Jeg kan godt lide glade og tilbagevendende kunder.

 

Så hvis I kan lide kage, nem bestilling og flere kundefordele for  Jeres virksomhed og medarbejdere, så er vi jo allerede et match. 🙂

 

Det skal være nemt at komme tilbage efter mere kage. Nedenfor kan du læse mere om fordele og vilkår som “Konfetti Kunde”. 

Dine fordele som Konfetti Kunde

Via hjemmesiden, forhåndsreserverer I en ordre ved at vælge kategori, smag og design, og dermed slippe for lange mailkorrespondancer. Konfetti Kunder har desuden den fordel, at komme forrest i køen før alle andre kunder. 

(OBS Bestilling via siden er først gennemført når I har fået en endelig godkendelse fra mig på mail.)

I har den unikke mulighed, at tilbyde rabat hos Debbielicious til Jeres medarbejdere. Enhver medarbejder i Jeres virksomhed, kan benytte kontaktformularen (som findes i bunden på alle sider på hjemmesiden (og altså ikke Konfetti Kunde bestillingssiden)) og bestille kage hos Debbielicious. De får 10% på alle bestillinger fra mandag til torsdag. De skal blot huske at skrive hvilket firma de kommer fra og at virksomheden er Konfetti Kunde når de bruger kontaktformularen ved bestilling.

For hver bestilling, stiger Jeres rabatsats i procenter. Rabatten er fortløbende, fortsætter hvor I er nået til næste gang I bestiller og udløber ikke (så længe I opfylder vilkårene). Når I når Jeres 10. bestilling, har I maxet ud, og får 15% på alle fremtidige ordrer. 

 1. bestilling: 5% på den samlede ordre
 2. bestilling: 6% på den samlede ordre
 3. bestilling: 7% på den samlede ordre
 4. bestilling: 8% på den samlede ordre
 5. bestilling: 9% på den samlede ordre
 6. bestilling: 10% på den samlede ordre
 7. bestilling: 11% på den samlede ordre
 8. bestilling og herefter: 15% på den samlede ordre

No need to worry! Jeg holder styr på hvor mange bestillinger I er oppe på. Rabatten gælder for hele virksomheden, også selvom i har flere afdelinger. 

Kage er godt – gratis kage er endnu bedre! En gang årligt, kører jeg ud til mine Konfetti Kunder, og leverer personligt en Konfetti Box til Jeres virksomhed. En Konfetti Box er en æske fyldt med kage, som I ikke skal betale for, den er nemlig helt gratis! Indholdet varierer og mængden er regnet ud på Jeres gennemsnitsbestillinger (dette regnes ud d. 1/1 hvert år). Der er én box pr. virksomhed, ikke pr. afdeling, såfremt virksomheden har flere afdelinger.  
Jeres kontaktperson modtager en mail, når tiden nærmer sig for hvornår jeg kommer forbi.

I har muligheden for at få mig på besøg i Jeres virksomhed for en dag/et par timer.

Her kan medarbejderne købe hjemmelavet kage til favorable priser, som de enten kan dele med kollegaerne eller tage med hjem til familien. Der vil være et bredt udvalg af kager, som kan være alt fra cupcakes, cheesecakes og brownies til lagkager og Pariserkugler. Sidst men ikke mindst skal nævnes de populære “bag selv kits” til børnefamilierne, hvor alt er gjort klart, og er lige til at gå til med ungerne derhjemme. Det varierer fra gang til gang hvilke kager der vil være mulighed for at købe. Der vil være kage til salg på dagen, men der vil også være mulighed for at Jeres medarbejdere kan forudbestille og derefter afhente på dagen.

 

Det kunne, fx se således ud: 

 • Senest 1 måned inden: I kontakter mig og vi aftaler en dato og et tidsrum for hvornår det passer Jer at jeg kommer ud til Jeres virksomhed.
 • 3 uger inden: I informerer Jeres medarbejdere om, at Debbielicious kommer ud med en pop-up shop. Desuden får i et bestillingslink, hvor medarbejderne kan gå ind og forudbestille de kager de ønsker at købe på dagen.
 • 1 uge inden: Linket deaktiveres, og det er herefter ikke muligt at forudbestille.
 • På dagen: Jeg kommer og sætter boden op, og har både kager til salg on spot, men også de forudbestilte der er pakket og klar.
  Der er afregning via Mobilepay direkte til Debbielicious på dagen. Virksomheden holdes dermed helt ude af regnskabet. 

Ønsker I at benytte Jer af tilbuddet, sender I mig en mail. Tilbuddet kan benyttes én gang årligt. 

15% på Teambuilding hos Debbielicious. Konceptet hedder “Kagedysten” og det kan I læse meget mere om lige her. 

Når I ønsker teambuilding, er det blot at sende mig en mail. 

Hvordan bliver vores firma Konfetti Kunde hos Debbielicious? 

 1. I er et firma, der har et CVR nummer. 
 2. I har allerede lagt to bestillinger hos mig.
  Når I lægger Jeres tredje bestilling, bliver I automatisk Konfetti Kunde.
 3. I lægger minimum to bestillinger hos Debbielicious om året. 

Hvordan laver jeg en bestilling? 

 1. Du hopper ind på bestillingssiden for Konfetti Kunder her
 2. Du udfylder kontaktinfo og vælger de kager du gerne vil bestille
 3. Du sender forespørgslen afsted
 4. Du modtager en kvittering på modtagelse af forespørgsel på din mail. Har du ikke modtaget den, så er den garanteret havnet i dit spamfilter. 
 5. Jeg vender tilbage på din mail og fortæller dig om der er plads i kalenderen. Her får du en endelig godkendelse af din ordre. 

 

Hvordan modtager jeg mine kager? 

Alle kager sendes afsted fra Debbielicious med taxa. Der er direkte afregning med chaufføren når han ankommer ved Jeres virksomhed. Alternativt kan kagerne afhentes i butikken på et forudaftalt tidspunkt hvis det er nemmere for Jer.
Alle kager kommer på engangsmateriale. Hvis I ønsker det, kan de fleste af mine kager anrettes på fade, som kan lejes med. Disse skal efterfølgende afleveres i butikken senest 5 dage efter brug.

 

Hvordan foregår fakturering? 

Når Jeres firma er blevet Konfetti Kunde har jeg allerede alle de faktureringsoplysninger jeg skal bruge, fra Jeres to tidligere bestillinger. Jeg holder styr på hvor mange bestillinger I er oppe på og sørger for at rabatten påføres fakturaen. Denne sender jeg direkte afsted til Jeres bogholderi (mm. I ønsker andet) med en betalingsfrist på 14 dage.

Er Jeres virksomhed allerede Konfetti Kunde og ønsker du at lave en forhåndsbestilling?

Mangler I inspiration?

Skal I kigge lidt mere på hvilken kage der matcher netop Jeres arrangement? Savner I lidt inspiration? Så kom med over og se mine kager. Her finder I en oversigt over en lang række af kager I kan få hos Debbielicious. 

Hvis I finder en kage I kan lide. så tag endelig fat i mig.

Kage til guldcertificering hos We Build Denmark
Captain Morgan kage Drengekage Kager til drenge og mænd