Kom med til vores første event Kagetapas – All you can eat i caféen på Frederiksberg

Kagetapas
All you can eat

10.09.21

Kagetapas

Er du til kage? Og er du til meget kage? Og er du til meget kage og flere forskellige slags kager på én og samme gang? Så skal du med når vi for første gang hos Debbielicious afholder “All you can eat kagetapas” fredag d. 10/9.

 

Hvordan foregår det?
Vi kører med 3 seatings denne fredag og der er sat halvanden time af pr. seating. Tiderne er som følger:
10:00-11:30
12:30-14:00
15:00-16:30

 

Tilmelding
Du sender en besked i kontaktformularen nederst på siden eller på messenger. Oplys hvor mange i kommer og i hvilket tidsrum i kunne tænke jer at komme. Det er først til mølle og pladserne kan ikke reserveres, men er først booket når der er betalt. Der overføres via mobilepay eller du kan komme forbi caféen og betale med dankort eller kontakt.

 

Hvad får du for pengene?
Alt det kage du overhovedet kan spise! Samtlige kager kommer i mini format, og der vil være alt fra mini cupcakes, mini cheesecake, mini mousser i glas, mini kagesnitter, mini pariserkugler og de populære mini træstammer samt et bredt udvalg af andre kager. Der er kaffe, te og vand ad libitum.
Der er ingen begrænsninger på hvor mange gange du må gå op og tage, men vi henstiller til at du tager lidt af gangen, så vi sammen undgår madspild.


Pris: 249,- pr. person (børn under 10 år 209,-).

 

*Det med småt:

  • Er du nødt til at aflyse, refunderes pengene ikke. Er vi nødt til at aflyse, får du selvfølgelig det fulde beløb tilbage.
  • Det kræver minimum 6 tilmeldte pr. tidsinterval, at gennemføre det pågældende tidsinterval (behøver ikke være 6 fra samme selskab).
  • Drikkevarer ad libitum gælder al almindelig kaffe.
  • For at gøre det så Coronavenligt som muligt, har vi valgt ikke at udbyde det som en buffet.
  • Personalet vil udlevere de kager, som du beder om, til dig. Og du går bare alle de gange du vil – we won’t judge.