Fruitylicious

Ønsker I at servere et alternativ til kage eller at servere frisk frugt som supplement til Jeres kage? Så er muligheden her! 

Den Perfekte Duo

Priser

Fruitylicious
fra 600,- eks. moms.
 • Frugttapas
  Rækker til 10 kuverter
  fra 600,- eks. moms
 • Den Perfekte Duo
  Rækker til 10 kuverter
  fra 760,- eks. moms
 • Frugtbuket
  Rækker til 10 kuverter
  fra 640,- eks. moms
 •  

Fruitylicious

Om I ønsker at erstatte kagen med frugt eller supplere op, så udbyder jeg her 3 variationer af frisk frugt, der indbyder til at tage for sig af fadet. 

 

Frugttapas

Men dette fad, får i en herlig omgang lækker frugt der super fint anrettet. Det meste er skåret ud, og lige til at hapse. Enkelte dele kan kræve en lille skarp kniv eller tang, dette kan lejes med fra Debbielicous, hvis I ikke selv har. Frugttapas er en fryd for øjne og smagsløg. 

Da jeg forsøger at gå efter sæsonvarer, varierer frugten fra gang til gang, og er dermed en surprise hver gang i bestiller. Hvad jeg kan love, er dog, at det altid er friskt, lækkert, smukt at se på og velsmagende. Har I ønsker til noget særlig frugt I ønsker at få med, så bare nævn det ved bestillingen. 

 

Den perfekte Duo!

Chokolade og bær er et match made in heaven og intet komplimenterer hinanden bedre. Bestiller I ‘Den perfekte Duo’ får i et fad med blandede bær, hjemmelavede browniestykker og fudgekugler samt nødder og mørk chokolade. 

 

Frugtbuket 

Stil en frugtbuket på bordet! Folk kan hapse en blomst og spise. Det er smart! Ikke kun fordi det ser super fint ud, men også fordi det er portionsanrettet. I slipper for tang, kniv eller gaffel. Man tager simpelthen bare en ‘stilk’ med blomst på – easy and messfree! Rækker som udgangspunkt til 10. 

Frugttapas

Det praktiske

Fruitylicious kan bestilles på to måder: 

 

Engangsmateriale:

‘Frugttapas’ og ‘Den Perfekte Duo’ anrettes på pap plader i papæsker. Kan laves til 10 eller 20. Skal i bruge til flere, kommer det i flere æsker.
Buketter anrettes i papæsker. 

 

Genbrugsmateriale:

Ellers er der mulighed for at bestille ‘Frugttapas’ og ‘Den Perfekte Duo’ anrettet på et fint sølvfad.

 

Disse fåes i 4 forskellige størrelser:

Lille: rækker til ca. 10 kuverter. 

Mellem: rækker til ca 20 kuverter

Stor: rækker til ca. 30 kuverter

Mega: rækker til ca. 40 kuverter

 

Ønsker i at bestille en buket, anrettes den i en vase. 

 

Mængderne er et etstimat, afhængig af hvad eller om der serveres andet ved siden af. Fade og vaser (og evt. udlejet service) skal afleveres i butikken igen senest 5 dage efter brug. 

Det sunde alternativ
Den Perfekte Duo
Frugtbuket
Frugttapas