Nytårskagetapas 2021 – Silver Circles

Er du på udkig efter lidt godter til ganen nytårsaften? Og skal det være nemt og lige til at gå til? Then look no further!

kr. 100,00

Out of stock

Igen i år lancerer vi nytårskagetapas hos Debbielicious!

 

Det var et kæmpe hit sidste år, så selvfølgelig skal I også have muligheden for at købe nytårsdessert igen i år.

Temaet i år er Silver Circles, hvor sølv og rund kommer i mange former.

 

Se bare her, hvordan vi har fortolket ‘sølv og rund’…

I år består vores nytårskagetapas af flg. 3 dele:

 

Diskokuglen

Vores signaturkage i miniformat! Den utraditionelle klassiker, som vores kunder kommer tilbage efter hver uge. Pariserkuglen som vi kender den bedst, med hjemmelavet kage, boysenbærmarmelade, vendt i smeltet mørk Callebaut chokolade (57,9%) og trillet i knuste Pariserlinser. For at gøre den helt klar som en kage til nytår er den dustet med sølvglimmer for at henlede tankerne på en diskokugle, når nu det er en festaften.

 

 

Nytårshatten

Fordi sjove nytårshatte hører sig til, på sådan en festaften.

Man skal have krandsekage til nytår, så her har vi bagt kransekagebund, dybbet i smeltet mørk Callebaut chokolade (54,5%). Ovenpå ligger en halvkugle af Mojitomousse med mynte og lime toppet med en “hat” af sprød tuillekiks med sølvglimmer og sølvglimmer sukkerperler.

 

 

Bordbomben

Mini Cheesecake der med sine popcorn gerne skal lede tankerne hen på en bordbombe der springer, som popcorn gør, når de popper.

Den består af en sprød kiksebund, popcorncheesecakefyld, passionsfrugtgelé, pyntet med sukkerpopcorn, sølv sukkerkugler, en sølv chokolade/lakridskugle og en stjernekaster.

 

 

Spis det som velkomstsnack, til dronningens nytårstale, som dessert efter maden eller indtag det sammen med champagnen når klokken slår midnat.

 

Det praktiske

 

Apropos vores sølvtema til årets nytårsdessert, så husk at vi hos Debbielicious har sølv i ‘Det økologiske spisemærke’, hvilket vil sige at 60-90% af de kager vi sælger er øko(logik) 😉

 

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for børn og unge, som har ondt i livet, derfor går 5,- pr. solgt nytårskagetapas til Børnetelefonen.