Halloweenkit

Har du brug for lidt underholdning til børnene til Halloweenfesten? Så køb dit Halloweenkit lige her.

kr. 120,00

In stock

Klar til uhygge, spøgelser, hekse og edderkopper? Vi er i hvert fald, og med dette Halloweenkit er du sikret god underholdning til ungerne til Halloweenfesten.

 

Du kan enten komme ned i caféen og sidde og samle dit Halloweenkit, eller tage det med hjem. Kommer du ned og sidder hos Debbielicious, giver vi et glas saft og tilbyder hjælp, hvis der opstår behov undervejs. Vil du sidde i caféen og samle dit kit, behøver du ikke forudbestille, du kommer bare forbi. Sidder du i caféen, koster det kun 110,- ?

 

1 Halloweenkit består af 1 chokolade cupcake i sort papir, 1 sprøjtepose med orange Halloweenfluff med appelsinsmag, marcipan til at forme et lille græskær, et lille spøgelse og 1 lille edderkop. Derudover finder du desuden også lidt hallowenkrymmel til det sidste finish på den færdige cupcake. Køber du 1 kit, har du således underholdning til 1 barn. Vil du lave kittet derhjemme, skal du sørge for en tyl til at sprøjte med, hvis du ønsker det. Du kan også sagtens lave kittet uden nogle former for hjælpemidler. Vil du hellere forme en heksehat, en kat eller en flagermus, står det dig frit for, med den medgivne marcipan. Cupcakes på billedet er vores bud.

 

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for børn og unger, som har ondt i livet, derfor går 10,- pr. solgt kit går til Børnetelefonens “Bag for en sag”.