Efterårsferiekit

Hvad skal du lave i efterårsferien? Hvis du mangler lidt til at aktivere børnene eller kageglade sjæle med, er dette efterårs inspirerede kagekit lige noget for dig 🙂 Køb dit efterårsferiekit lige her. Læs mere nedenfor.

kr. 120,00

In stock

 

Skal du lege med, når det er efterårsferie? Igen til denne ferie udbyder vi hos Debbielicious et DIY kit. Det kan du læse meget mere om lige her.

 

Denne gang skal vi sammen lave efterårsromkugler. Vi skal forme efterårsblade, græskar, æbler, pærer, kastanjedyr og alt hvad der ellers ligger indenfor fantasiens rammer. Alt hvad du forbinder med efterår, kan formes som romkugler. Og det skal vi sammen. Der indkøbt alverdens krymmel i diverse efterårsfarver, sukkerøjne og chokoladeknapper, og så er det ellers bare om at gå i gang.
Du kan både komme ned i caféen og sidde og samle dit kit, eller du kan købe det med hjem. Vil du sidde i caféen, kommer du bare forbi. Så finder vi en plads til dig og hjælper dig med dit kit. Book evt. bord her på hjemmesiden, hvis du vil sikre dig en plads. I caféen får du også et glas saftevand med i prisen, som ligger på 110,-. Det er en anelse billigere hvis du kommer ned i caféen, da vi gerne vil sprede kendskabet til caféen og lave romkugler sammen med jer.

Ønsker du at købe et kit med hjem, og sidde derhjemme og lege med det, så kan du købe et lige her. Det koster 120,-. Du lægger det antal kits i kurven, som du ønsker at købe, betaler for det/dem, og kommer ned i butikken og henter det/dem. Dejligt nemt 🙂 Kan afhentes onsdag-lørdag (begge dage inkl.) i uge 42.

Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for børn og unger, som har ondt i livet, derfor går 10,- pr. solgt kit går til Børnetelefonens “Bag for en sag”.