MGP! En aften i børnenes tegn. En aften med masser af musik, glimmer, glitter, god stemning, måske også god mad og farverige børnedrinks og ikke mindst MGP kage! I hvert fald med dette kit. Hop i køkkenet med ungerne og lad dem bygge deres egen MGP scene på en cupcake med et saml-selv-sæt fra Debbielicious.

MGP Kit

Sådan gør du

1

Start med at tage den lille pakke med blå frosting ud af køleskabet 1/2 til en hel time inden i skal samle jeres MGP kage. Det skal være helt blødt for at det kan smøres ud. Åben evt. folien mens frostingen er kold. Det er nemmere end når det er blevet helt blødt. 

2

Smør frostingen ud på den runde småkage. Dette skal danne scenen. Smør evt. lidt mere på den ene halvdel, så bagtæppet (stjernen) har godt med frosting at sidde fast i. 

3

Sæt dit bagtæppe (stjernen) på din scene, og placer scenen på cupcaken. 

4

Sæt scenekanten rundt om scenen og luk den bagtil. Kan den ikke nå, så gør det ingenting. Det er backstage, der skal vi alligevel ikke om 🤪 

har den svært ved at sidde ordentligt fast, så skub den øverste kant lidt ind mod frostingen, så det kan hjælpe med at klæbe fast. 

5

Setup’et er klart, og sangerne er klar til at indtage scenen. Du bestemmer om det er en solokunstner, en duo eller et helt band med tre medlemmer der går på. 


Slip konfettien løs, det hører sig til ved et MGP! Skyd med konfettikanonerne og lad konfettien glimte på hele scenen 😍

6

Nu skal stjernekasteren på. Du kan enten stikke den direkte ned i cupcaken, men jeg anbefaler at du vikler husholdningsfilm omkring den del, der skaldede i kagen. Så undgår du metal (eller hvad pinden på en stjernekaster nu er lavet af) i kagen.

 

TIP: hvis du bøjer enden af stjernekasteren inden du vikler husholdningsfilm omkring, så undgår du at stjernekasteren stikker igennem husholdningsfilmen og kommer i kontakt med kagen, fordi den jo så er rund og ikke spids 🤗 

7

Lad showet begynde! Jeg håber i får en festlig MGP aften med god musik i selskab med jeres helt egen cupcake med MGP scene. 
Jeg vil helt vildt gerne se jeres resultat. Hvis jeg må det og hvis jeg må dele det på mine SoMe-konti og min hjemmeside, så send mig endelig et billede, tag mig (@debbieliciousdk) eller brug mit hashtag #debbieliciousdk 

TIP: se evt. min livevideo på Instagram, hvor jeg også forklarer om at samle MGP scenen på cupcaken.

Det skal du bruge