“Helt ærligt… Har du kun kager til tøserne? Med enhjørninger, regnbuer og glimmer?” Svaret er selvfølgelig nej!
Er det kønsdiskrimminerende at lave en hel side med kager kun tilegnet drenge og mænd? Måske, men ud fra antallet af henvendelser, er behovet der. Og du har fundet herhen af en årsag 😉
Så velkommen til min side med kager til drenge og mænd 🙂 

Kager til drenge og mænd

Kager til drenge og mænd

“Piger kan altså også godt lide Harry Potter og gå til fodbold” og “Nåmen kan piger så slet ikke spise nogle af de kager der er her på siden?”. Ja og jo! Alle kan spise alle kager og alle må vel gå til lige det de vil, skal vi lige slå det fast?

 

Godt, når det så er klarlagt, så er siden her oprettet fordi jeg ofte får forespørgsler på om jeg ikke har noget der er lidt mindre tøset og og lidt mindre lyserødt. Så for at gøre det nemmere for alle interesserede, har jeg samlet et lille udvalg af kager til drenge og mænd, som jeg har lavet over de seneste år. Der er alt fra kager til små drenge på 3 år, og op til mænd i deres bedste alder og efter 😉 

 

Finder du ikke lige præcis den kage du leder efter på siden her, så hiv fat i mig, så jeg kan vejlede dig i din næste kage. 

Cykelkage temakage
Naked cake bunde mousser Kager Kage Festkager Opskrifter Bestillingskager

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Fodboldkage Om Om Debbielicious
Totorokage Træstammekage
Captain Morgan kage Drengekage Kager til drenge og mænd
Cupcakes med logo
Hot Wheels kage
Batman cupcakes
Ninjagokage Ninjago kage
Harry Potter kage
Talkage 

Læs inden du kontakter mig

Info til dig

Inden du kontakter mig skal du vide at jeg er en enkeltmandsvirksomhed:

  • Jeg har derfor pt. få ledige tider resten af 2023
  • Jeg har længere svarfrist på beskeder (jeg læser dem alle, både her, på facebook, messenger og insta. Jeg skal nok svare jer).
Peace out!