Bestil bord

Caféen

Debbielicious er en lille nyåbnet café på Frederiksberg. Døren åbnede første gang i november 2020.

Her emmer af tøsehygge, glimmer, lyserød og varm stemning. Når du træder ind i caféen bliver du mødt af duften af nybagt kage og friskbrygget kaffe.

Hos Debbielicious kan du nyde frisklavede, hjemmebagte kager til en god kop kaffe. Du finder både almindelig kaffe, men også flere sjove former for kaffe, som du ikke finder andre steder i byen. 

Al kaffe er økologisk og store dele af kagerne er lavet på økologiske råvarer. Du kan altid få laktosefri kaffe og laktosefri freakshakes. Ligeledes vil du hver uge kunne finde mindst 1 laktosefri kage i montren, og somme uger også glutenfri kager. 

Kager med mere

Unicorncake Unicornkage Enhjørningekage

I caféen finder du hver dag du nye kager i montren. Cheesecakes, moussekager, cookies, blondies, brownies, træstammer, hindbærsnitter, hjemmelavede Oreos, cupcakes og ikke mindst Debbielicious’ signaturkage: Pariserkuglen. Der er ikke det hele hver dag, men der er altid et fint, stort udvalg. Og Pariserkuglen er fast sortiment, så den går du aldrig forgæves for. 

Kom ned og tag et kig og se hvad der kunne friste dig. 

Har du et ønske til en kage du gerne vil smage, en dag du ved du kommer forbi? Så send mig en besked, så ser jeg om jeg kan få det planlagt, så du kan få opfyldt dit ønske og så smagt på lige præcis din drømmekage 🙂

Kaffe, te, shakes og limonade. Er du til den helt almindelige sorte kaffe, den hvide udgave med masser af varm mælk eller måske en chailatte?  Eller vil du prøve kræfter med en Fluffy Flamingo, en Pistacio Princess, en Gungalunga eller en freakshake?

Her i caféen serverer vi det hele og lidt til. Mulighederne er mange, og mon ikke også der er noget der lige præcis rammer dine smagsløg? 

Skal det være varmt eller koldt – hvad skal du smage i dag? 

Drikke

Debbielicious - Nyd en kølig hjemmelavet lemonade inde eller ude i caféen

Hos Debbielicious er der plads til alle. Du finder forskellige siddegrupper, hvor du kan nyde din kage og kaffe. Her er bænke, lyserøde, bløde velourstole, en sofa, nogle skamler og et højbord med høje barstole. Desuden er du mere end velkommen til at sidde i vindueskarmen, hvor der er plads til to. Du bestemmer selv, hvor du vil sidde når du kommer ind, men jeg henstiller til at du udviser hensyn, hvis du kun er dig selv eller i er et par stykker der kan sidde ved et mindre bord, hvis der kommer en større gruppe ind, som har brug for mere plads. Det er lige hyggeligt, at sidde alle steder i caféen.

Hvis vejret er til det kan du også bruge de fine lyserøde udendørs møbler ude foran caféen.

Det er en relativt lille café, med plads til 19 siddende gæster. Der er ikke plads til barnevogne indenfor i caféen, men din baby er mere end velkommen hos Debbielicious. Her er både puslebord, en højstol og børneservice, hvis du har brug for det 😉  

Faciliteter

Adresse

Åbningstider

  • Onsdag kl. 10.00 - 17.00
  • Torsdag kl. 10.00 - 17.00
  • Fredag kl. 10.00 - 17.00
  • Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Få fat i mig her