Bestil bord

Caféen

Debbielicious er en lille nyåbnet café på Frederiksberg. Døren åbnede første gang i november 2020.

Her emmer af tøsehygge, glimmer, lyserød og varm stemning. Når du træder ind i caféen bliver du mødt af duften af nybagt kage og friskbrygget kaffe.

 

Hos Debbielicious kan du nyde frisklavede, hjemmebagte kager til en god kop kaffe. Du finder både almindelig kaffe, men også flere sjove former for kaffe, som du ikke finder andre steder i byen. 

 

Al kaffe er øko kaffe og store dele af kagerne er lavet på økologiske råvarer. Du kan altid få laktosefri kaffe og laktosefri freakshakes. Ligeledes vil du hver uge kunne finde mindst 1 laktosefri moussekage eller cheesecake i kagemontren. 

 

Glutenallergi? Glutenfri kager er virkelig ikke noget jeg har gjort mig ret meget i, men lige så snart jeg har fundet frem til de kager jeg synes jeg kan stå inde for, rent smagsmæssigt, vil glutenfri kager også være at finde i kagemontren.

 

Untill then – stay tuned 🙂 

Kager med mere

Café Unicorncake unicornkage Enhjørningkage Kage Cake Priser

I caféen finder du hver dag du nye kager i montren. Cheesecakes, moussekager, cookies, blondies, brownies, minitræstammer, mousser i glas mm. Der er ikke det hele hver dag, men der er altid et fint, stort udvalg. 

 

Kom ned og tag et kig og se hvad der kunne friste dig. 

 

Har du et ønske til en kage du gerne vil smage, en dag du ved du kommer forbi? Så send mig en besked, så ser jeg om jeg kan få det planlagt, så du kan få opfyldt dit ønske og så smagt på lige præcis din drømmekage 🙂

Kaffe, te, shakes og limonade. Er du til den helt plain sorte kaffe, den hvide udgave med masser af varm mælk eller måske en chailatte?  Eller vil du prøve kræfter med en Fluffy Flamingo, en Pistacio Princess, en Gungalunga eller en freakshake?

 

Her i caféen serverer vi det hele og lidt til. Mulighederne er mange, og mon ikke også der er noget der lige præcis rammer dine smagsløg? 

 

Skal det være varmt eller koldt – hvad skal du smage idag? 

Drikke

Hos Debbielicious er der plads til alle. Du finder forskellige siddegrupper, hvor du kan nyde ding kage og kaffe. Her er bænke, lyserøde, bløde velourstole, en sofa, nogle skamler og et højbord med høje barstole. Desuden er du mere end velkommen til at sidde i vindueskarmen, hvor der er plads til to. Du bestemmer selv, hvor du vil sidde når du kommer ind, men jeg henstiller til at du udviser hensyn, hvis du kun er dig selv eller i er et par stykker der kan sidde ved et mindre bord, hvis der kommer en større gruppe ind, som har brug for mere plads. Det er lige hyggeligt, at sidde alle steder i caféen.

 

Hvis vejret er til det kan du også bruge de fine lyserøde bænke ude foran caféen.

 

Det er en relativt lille café, med plads til 11 siddende gæster under Corona restriktioner. Der er ikke plads til barnevogne indenfor i caféen, men din baby er mere end velkommen hos Debbielicious. Jeg har både puslebord og børneservice, hvis du har brug for det 😉  

Faciliteter

Adresse

Åbningstider

  • Onsdag kl. 10.00 - 17.00
  • Torsdag kl. 10.00 - 17.00
  • Fredag kl. 10.00 - 17.00
  • Lørdag kl. 10.00 - 14.00

Få fat i mig her