Mig og mit kageunivers

Min passion

Jeg hedder Debbie og er indehaver af Debbielicious.

Min passion for kager startede i 2008.

Jeg undrede mig over, at det begyndte at pible frem med amatørbagere, der selv havde lavet de fineste kager, som jeg kun troede man kunne købe hos bageren.

Jeg tænkte:
”Det må jeg prøve at lave!”

Træstammer Om Om Debbielicious
Fodboldkage Om Om Debbielicious

Fondant in - fondant out

Det blev til en fodboldkage med fondant. Men meget hurtigt blev fondanten skiftet ud med marcipan, da hverken jeg selv, eller dem jeg serverede kager for, spiste det. Det blev simpelthen pillet af i ét væk. I over 10 år, har jeg derfor udelukkende overtrukket mine kager med marcipan. 

 

Jeg arbejder ikke med fondant, så er det en fondant-kage du er på udkig efter, må du søge videre et andet sted. Det finder du nemlig ikke her.

Mine værdier

Gi' mig et smil

Smag og udseende

Bæredygtighed og økologi

Gi’ mig et smil
Jeg elsker at overbringe kage til folk. Kage gør folk glade, og hvem vil ikke gerne være den, der står for at glæde andre? 🙂 


Jeg er meget perfektionistisk og synes selv, at det hele ligger i detaljen. Derfor bruger jeg også enormt lang tid på hver enkelt kage, og sætter en ære i at levere det, vi har aftalt og et produkt jeg kan stå 100% inde for. 

 

Smag og udseende
Jeg går utrolig meget op i, at smag og udseende skal fylde lige meget. Udseendet på en kage giver førstehåndsindtrykket, så det skal spille 100%. Gjorde det ikke det, kunne alle og enhver bage en shake-and-bake og servere til deres arrangement. Man køber en flot kage, fordi den skal imponere, og det gør den ved første øjekast! 

Men det må aldrig være på bekostning af smagen i kagen. En kage skal spises og ikke kun stå til pynt, og jeg ved personligt ikke noget værre end at sætte tænderne i en fantastisk flot fondant-kage, der smager af mel og ingenting og som er tør som støv. Derfor ser jeg det som min fornemste opgave, at samtlige af mine kager smager virkelig godt, og at man altid lige kan klemme et ekstra stykke ned. For det må da være målstokken, ik? Når folk beder om et stykke mere, SÅ har man ramt plet!


Bæredygtighed og økologi

Det giver bare så god mening, at spise de reneste produkter der findes, og ikke fylde maverne med unødige tilsætningsstoffer og E-numre. Jeg har blandt andet selv høns i haven hjemme i privaten 😀.  Derfor bruger jeg også økologiske produkter, der hvor det er muligt ud fra  fødevarestyrelsens retningsliner. Det gælder også det, når det kommer til bæredygtighed. Det er enormt svært at mindske brugen af emballage når man laver og leverer kage til andre. Kagerne skal jo ligesom overleveres i noget og ikke bare overdrages i hænderne. Men med fokus på bæredygtighed og opmærksomhed omkring det, prøver jeg mit bedste på at mindske forbruget af emballage.

Mig og min café

Det er sprit nyt, at jeg nu har en café til at lave kager i. Her kan kunder både sidde og nye mine kager med en sjov kop kaffe til (når det ellers er lovligt jf. Corona og retningslinjerne at sidde hos mig), tage kaffe og kage med to go, og de kunder der har lagt en bestilling, kan også afhente deres bestillinger i mere professionelle omgivelser, end hjemme i privaten. 

 

Jeg har indtil for nylig haft fødevaregodkendt køkken hjemme i mit eget køkken, og kreeret kager derfra. Men drømmen om at lave kager i mere professionelle omgivelser har spiret længe. Dog har modet til at tage springet manglet. 

 

Da muligheden for eget lokale, i 2020 (midt i en pandemi) bød sig, var det om at slå til. Jeg sagde derfor mit sygeplejejob op, indrettede lokalet præcis som jeg ønskede det skulle være, og gik all-in på kager og funky drikkevarer. 

 

Planerne med caféen er store. Jeg har mange drømme, idéer og visioner omkring hvad der skal ske i fremtiden. 

 

Afholdelse af kurser for børn og voksne, arrangementer så som polterabend, team building, mødregruppe formiddage eller tema- og foredragsaftener. Idéer er der nok af, og jeg har en drøm om, at de en for en kan komme til at ske, i det helt rigtige tempo.