Flødeboller er populære! Det har de været længe, og de kan laves i et hav af forskellige slags. Nedenfor finder du lister over forslag til bunde, skum og overtræk.

Flødeboller

Flødeboller
Flødeboller

Hvad kunne du tænke dig?

Er du til den helst klassiske flødebolle med hvid vaniljeskum på marcipanbund og mørk chokoladeovertræk? Eller du måske mere til en pistaciebund med kirsebærskum og overtræk i hvid chokolade? Eller en browniebund med romkugleskum og mælkechokoladeovertræk? Noget med saltkaramel, blodappelsin eller måske oreo? Det er faktisk næsten kun fantasien der sætter grænser. Du kan helt selv bestemme, og jeg guider dig gerne, hvis du har brug for det. 

Flødeboller
Flødeboller

Bund

måske har du selv en idé

Skum

det er bare forslag

Flødeboller
Chokolade Chocolate

Overtræk

mulighederne er mange

Til alle overtræk kan der tilsættes lakrids, hakkede nødder af alle slags, frysetørrede bær eller kokos.


Den hvide chokolade kan farves i stort set alle farver og for alle flødeboller gælder det, at der kan pyntes med næsten lige det man har lyst til, fx sukkerøjne, slik, spiselige blomster eller skovsyre, tørrede frugter eller glimmer. You name it!