En af livet største fester er bryllupper! Siden tidernes morgen har der været tradition for store, prangende kager ved bryllupper. På sådan en dag, skal alt spille – også kagen! 

Bryllupskage

Bryllupskage

Bryllupskage
Bryllupskage Dåbskage Navngivningskage
Bryllupskage

Inden du læser videre

Inden du begynder at kigge efter bryllupskage hos mig, er det vigtigt at fortælle lidt om hvad jeg står for, og hvilke slags kager du kan forvente at finde hos mig.

 

Vi er mange der kreerer bryllupskager til brudepar, og man finder forskellige fremgangsmåder og værdier hos den enkelte.

 

Derfor lidt om det jeg står for:

Jeg ønsker at stå inde for smagen på mine kager, og vil ikke gå på kompromis og levere en kage jeg ikke selv ville bryde mig om at spise. Jeg ved fx selv intet værre end en fantastisk flot kage, der slet ikke er værd at sætte tænderne i.

 

Jeg arbejder ikke med fondant. Jeg bryder mig personligt slet ikke om smagen, og det er vigtigt for mig, at smagen er helt i top, i de kager jeg sælger.

 

Det er vigtigt for mig at smag og udseende går hånd i hånd. En kage skal smage lige så godt, som den ser ud, og omvendt. 

 

Dyrevelfærd og miljø er vigtigt for mig, både når jeg laver kager, men også som privatperson. Derfor ligger det indlejret i mig, at træffe de naturlige valg, når jeg laver kager. 

Bryllupskage

Mange muligheder

Mine bryllupskager består typisk af tre bunde og to lag mousser. Og så er de enten smurt op med en form for frosting, det være sig enten american buttercream, italian meringue buttercream eller swiss meringue buttercream, eller også er de overtrukket med marcipan. Pynt er som oftest også lavet af marcipan, eller også bruger jeg gerne friske blomster, alt afhængig ag Jeres ønsker.

 

Jeg har flere stativer at vælge mellem. Se evt. et par billeder af mine tidligere bryllupskager her.

 

Herunder finder du en liste over forslag til bunde og mousser, men det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Så har I noget helt specielt i tankerne, så sig endelig frem, så kan det sikkert lade sig gøre.

Bryllupskage
Bryllupskage
Naked cake bunde mousser
Bunde kage

Vælg en eller flere bunde

måske har du selv en idé

Bryllupskage
Bryllupskage Dåbskage

Vælg en eller flere mousser

det er bare forslag

Bryllupskage
Bryllupskage Naked Cake

Prøvesmagning på byllupskage

Jeg tilbyder prøvesmagning af netop jeres ønskekage. Hos mig foregår det på denne måde:

Dato for prøvesmagning annonceres

Jeg annoncerer løbende prøvesmagninger.

Brudeparene vælger

Hvert brudepar vælger 1-2 bunde og 1-2 mousser.

Alle ønsker samles

Alle brudeparenes ønsker samles i en samlet prøvesmagning. Hvert budepar får på den måde lov til at smage både deres egne ønsker, men også hvad andre brudepar har valgt.

Aftale om afhening

Der et tidsinterval ud, hvor prøvesmagningen kan afhentes i butikken.

Jeg synes personligt, at der er noget hyggeligt over at sidde og kunne smage på hvad andre spændte brudepar måske har valgt at smage. 

 

I prøvesmagningspakken samles kagerne ikke. Hos mig får man mousser og små hapsere af bundene hver for sig. På den måde kan man selv, i fred og ro derhjemme, sidde og mixe og matche og prøve sig frem. 

 

Kontakt mig for at høre hvornår der er prøvesmagning igen eller hold øje med min Instagram eller Facebookside.

Bryllupskage
Bryllupskage
Cupcakes Bryllupscupcakes
Bryllupskage Dåbskage